Top Menu

11 Mayıs 2024 Cumartesi 

Resimli  Site içi  Google 

ANA SAYFA
Pratik pogaca:
 
romanshorn
 
 
 
 
 
 
6 Temmuz 2009
KULLANILAN MALZEMELER:

1 su bardagi yogurt

1su bardagi sivi yag

1 su bardagi eritilmis margarin yada tereyagi

1 cay kasigi tuz

1 yas maya aldigi kadar un

üstüne sürmek icin bir yumurta

ic harci icn beyaz peynir

yogurt sivi yag ve eritilmis margarin yada tereyagi tuz ve maya yi bir kaba katip karistirin sonra yavas yavas unu ilave ederek normal hamur kivaminda yogurun.

hamurun kabarmasini beklemeyin yogurunca hemen yapip firina sürün

1. hamuru yumurtadan az kücük bezeler yapin daha sonra bezenin üstünden biraz bastirin icine beyaz peynir koyun.

2.yaglanmis tepsiye siralayin üzerine yumurta saris sürün 200 derecede isitilmis firina sürün kizarincaya kada pisirin.

afiyet bal seker olsun...




Facebook'ta Paylaş


    Gönderen : romanshorn        Tarih : 6 Temmuz 2009        Hit : 5571

Yorum Eklemek İçin Üye Olun / Giriş Yapın


Yorum Yazmak İçin Üye Seviyeniz Yetersiz

Lütfen

Üye Girişi Yapınız   Veya  Üye Olunuz

 

Anasayfa  İletişim